Solfilm til vinduer

Solfilm til vinduer

Solfilm til kontoret og hjemmet | Funktionelt og smart

Solfilm til vinduer

Solfilm til vinduer kan være afgørende for godt arbejdsklima og velvære i hjemmet. Vi leverer og monterer ruder med specialglas hos private og virksomheder.

Er virksomhedens facade i glas, kan solafskærmende glas forhindre, at indeklimaet bliver tungt og uudholdeligt, når solen bager i sommermånederne.

Solfilm til vinduer

Funktionsglas, hvad er det?

Ønsker i en ekstra sikring ved brand? Så kan brandglas, ligesom branddøre danne en barriere mod flammerne og forsinke en yderligere spredning af branden.

Ring til os og hør mere om funktionsglassets muligheder.​ Du er også velkommen til at skrive til også her fra siden.

Besøg evt vores kontaktside for yderligere informationer.

Modtag et gratis tilbud på solfilm til vinduer

Kontakt os på e-mail: info@tilgaardglas.dk eller telefon: 31 62 94 36 eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.


    Generelt om film til vinduer

    Solfilm til vinduer er en tynd film, der kan påføres på vinduesoverflader for at reducere mængden af sollys, der trænger ind i et rum. Denne type film fungerer ved at reflektere en del af sollyset væk, og ved at absorbere en anden del, så mindre lys og varme kommer ind i rummet.

    Solfilm kan have forskellige niveauer af lys- og varmeafvisning, afhængigt af dens sammensætning og farve. Nogle film kan også blokere UV-stråler, som kan skade møbler og tekstiler i rummet.

    Solfilm kan have flere fordele, herunder at reducere varmeophobning i rummet, mindske behovet for klimaanlæg og beskytte mod UV-stråler. Det kan også give mere privatliv, hvis det påføres på vinduer i udsatte områder af et hjem eller kontor.