Om Tilgaard Glas

Glarmesterfaget er ikke blot et håndværk. Det er også en passion.

Tilgaard Glas er stiftet af Claus Tilgaard, der startede i lærer som glarmester i en alder af 17 år i Valby og hurtigt fandt ud af, at han ikke kun havde talent for at arbejde med glas, men også at faget indeholder ufattelig mange muligheder.

For Claus Tilgaard er glarmesterfaget derfor ikke kun et håndværk. Det er også en passion, der handler om at gå i detaljen med opgaverne, så kunderne altid får den løsning, der passer til deres behov.

”Mit arbejde bliver udført med kvalitet og omtanke. Det handler om at forbedre processerne, dyrke alle de små facetter i arbejdet og udnytte mulighederne i, at der findes så mange forskellige slags glas, der hver især har sine helt egne egenskaber. For mig er det en glæde at gå på arbejde hver eneste dag.”

God service med et smil på læben er kernen hos Claus Tilgaard, hvor opgaven altid starter med grundig rådgivning i samråd med kunden, så løsningen bliver realistisk og bedst til prisen.

”At rådgive mine kunder til den bedste løsning, uanset om der skal kittes vinduer, skiftes termoruder eller om der skal indrammes billeder, er det, der driver mig i mit arbejde. Det betyder alt for mig, at mine kunder er glade. Så er der behov for at få ordnet ekstra småting, så klarer vi den ofte uden ekstra beregning.”