Glasvæg til bad

Glasvæg til bad

Skab lys og plads med en bruseniche i glas

En glasvæg til bad giver både mere lys og fornemmelsen af mere plads på dit badeværelse. Samtidig er brusevægge i glas helt i tråd med den minimalistiske, tidsløse indretningsstil, danskerne er kendt for i hele verden. Med andre ord er en bruseniche i glas det oplagte valg til dig, der ønsker en både stil- og kvalitetssikker løsning til dit badeværelse.

Hos Tilgaard Glas har vi mere end 25 års erfaring med glarmesterarbejde og alle slags løsninger i glas. Vores mål er altid at levere præcis den brusevæg, der passer til dine ønsker, til en fast pris – uden mærkværdige ekstratillæg eller merbetaling.

Når du vælger en brusekabine af glas fra Tilgaard Glas er du sikret:

 • En glasvæg lavet specielt til dit badeværelse og dine behov
 • Grundig rådgivning og anbefalinger baseret på din specifikke sag
 • Hurtig installation, der ikke griber forstyrrende ind i din hverdag
 • Fast pris – uden ekstratillæg og merbetaling.

Din glasvæg skal passe til rummet

Det vigtigste for os hos Tilgaard Glas er, at du får en løsning, du bliver glad for. Derfor rådgiver vi dig altid ud fra din specifikke sag, når vi anbefaler glasvægge til dit badeværelse. En glasvæg, der ser godt ud på et reklamebillede, er ikke nødvendigvis den rigtige løsning til din bruseniche. Derfor kommer vi helst ud til dig i dit hjem og ser mulighederne grundigt an, inden vi anbefaler den glasløsning, der passer bedst til dig. Læs mere om glasvægge her

Bruseafskærmning

Hurtig og sikker glasservice – tilpasset din travle hverdag

Badeværelset er måske hjemmets vigtigste og travleste rum. Derfor er det vigtigt, at installationen af din glasvæg i badeværelset sker både hurtigt og smertefrit, så det ikke forstyrrer dig i din hverdag. Hos Tilgaard Glas ApS opsætter vi din brusevæg på få timer. Vi kommer (til tiden!) og gerne fra den tidligste morgenstund, så du stadig kan nå i bad og på arbejde – selvom du har haft håndværkere på besøg.

Ønsker du dig en glasvæg i badeværelset?

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på en brusekabine i glas, der passer til dig og dit badeværelse. Vi kommer også gerne ud til dig og vurderer mulighederne for en glasvæg i dit hjem – gratis og uden binding.

E-mail: info@tilgaardglas.dk
Telefon: 31 62 94 36

Drømmer du om en bruseniche med glasvægge?

Kontakt os på e-mail: info@tilgaardglas.dk eller telefon: 31 62 94 36 eller skriv til os for et uforpligtende tilbud.

  Glasvægge på badeværelser, lavet af Tilgaard Glas. Foto: Anette Sønderby

  Solfilm til badeværelset

  Det kan være fornuftigt at anvende solfilm i et badeværelse af flere grunde. For det første kan solfilmen give øget privatliv ved at mindske gennemsigtigheden af glasset. Dette kan være særligt nyttigt, hvis badeværelset vender ud mod en offentlig vej eller naboer. Derudover kan solfilm også hjælpe med at reducere indtrængen af sollys.

  Det er vigtigt at vælge en solfilm, der er egnet til våde miljøer som et badeværelse og at sikre korrekt installation for at opnå de ønskede fordele.